Întâlnire de URGENŢĂ în Parlament după ce procurorii au trimis cererea de arestare a ELENEI UDREA

| 04 feb, 19:49

Valeriu Zgonea a declarat că Biroul Permanent din Camera Deputaţilor se va reuni mâine, 5 februarie, la ora 12:00, pentru a discuta cererea de arestare a Elenei Udrea, trimisă deprocurori, informează România TV.

Procurorul general a trimis către Parlament cererea pentru arestarea Elenei Udrea, iar preşedintele Camerei Deputaţilor a confirmat acest lucru în direct la România TV.

"A ajuns la mine o completare la dosarul doamnei deputat, câteva zeci de file, nu ştim despre ce este vorba, m-a anunţat şefa de cabinet. Eu mi-am anulat deplasarea de la Bruxelles, vin în noaptea asta acasă şi am convocat Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor mâine la ora 12:00. ", a spus Valeriu Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a explicat care este procedura în cazul avizului Elenei Udrea.

"Dacă vine o situaţie de reţinere a unui parlamentar avem aceeaşi procedură scrisă: în maxim 3 zile comisia trebuie să îşi exprime un punct de vedere şi de la momemntul în care comisia ne trimite raportul, Biroul Permanent este obligat în maxim 5 zile să convoace de urgenţă plenul Camerei Deputaţilor.", a adăugat Zgonea.

 

Citeşte şi: ELENA UDREA, tot mai aproape de închisoare. TREI cereri de ARESTARE pe numele ei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ