Ruxandra Dragomir: Traian Băsescu se va înscrie în PMP

| 04 feb, 21:55

Preşedinta Organizaţiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a declarat, la Realitatea TV, că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, se va înscrie în PMP împreună cu alte persoane.

"Pentru toți cei care ne urmăresc acum și sunt interesați dacă Traian Băsescu va veni în acest partid, eu le pot garanta că va veni. Va veni Traian Băsescu, vor veni câțiva oameni noi, se va reforma consiliul nostru director. Și așa cum am discutat cu colegii mei, va fi o surpriză plăcută pentru toți cei care încă au încredere în acest proiect care va continua", a declarat Ruxandra Dragomir.

Totuşi, aceasta nu a indicat o dată exact la care şeful statului se va înscrie în partidul a cărei formare a patronat-o. „Vă pot spune când va avea loc Congresul, în data de 8, iar președintele va veni. Nu știu dacă va veni la Congres, dar va veni în partid", a mai spus Dragomir.

Pe 19 ianuarie, Elena Udrea declara că Traian Băsescu nu se va înscrie în PMP.

Reacţia dură a lui Oreste Teodorescu la acuzaţiile Elenei Udrea: "În ce calitate i-am cerut eu bani?"

"Nu cred că pot răspunde eu mai bine decât ar răspunde dl preşedinte. Nu se va înscrie în PMP, însă sunt convinsă că va rămâne alături de acest proiect politic pe care dânsul l-a iniţiat. (....) Nu cred că încape Traian Băsescu în niciun partid, nu numai în PMP. Cred că la experienţa pe care o are, la statutul pe care Traian Băsescu l-a câştigat, cel mai important om politic în momentul acesta, cred că de experienţa dânsului trebuie să profite întreaga societate şi dacă are nevoie pentru un instrument politic pentru a pune în practică multele din reforme, PMP îi este alături", a declarat Udrea.

Liderul PMP le-a spus colegilor din PMP că "este puţin penibil să aştepte ca fostul preşedinte Traian Băsescu să salveze partidul".

"Eu le-am spus colegilor care se uită la dumneavoastră la presă şi nu mai gândesc cu mintea lor, gândesc cu mintea dumneavoastră, că, dacă noi ca partid aşteptăm să ne salveze preşedintele şi până atunci stăm aşa şi ne uităm la ce se întâmplă, cu siguranţă că nu suntem pe drumul cel bun. Suntem oameni care facem politică, preşedintele ne este partener dar acum, chiar să aştepţi tot Traian Băsescu să te salveze ca om politic, să vină în partid să te faci parlamentar, primar, consilier, cred că este puţin penibil, pentru nişte oameni care se vor politicieni. Eu cred că parteneriatul cu preşedintele va fi de mare folos PMP, dar de aici şi până la a aştepta toţi, anesteziaţi, să vină preşedintele că, dacă nu, nu facem nimic, este cale lungă", a conchis Elena Udrea.

REACŢIA lui Cristian Rizea după ce ELENA UDREA a declarat că i-a cerut bani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 feb, 04:47
tyrex
Alta paarsuta si kurva prezidentiala anunta revenirea lui bashinescu in PMP filiala "Penitenciarul Jilava" O sa va conduca din puscarie precum Al Capone adunatura de viermi kriminali. Iar va bagati singuri in seama in loc sa va bagti de unde a-ti iesit adica din latrinele basitului si choriului alcoolist. Dispareti adunatura de oligofreni.
.
05 feb, 07:53
A.Stefanescu
Comantariu .
Si ce daca !!! Oricum imunitatea s-a dus...! Nutica prezidentiabila va trebui sa "dea pe goarna tot si pe toti" si se pare ca "nasul stie tot"...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ