Adriana Săftoiu SARE la gâtul lui Băsescu: Spune că se simte bine în sânul familiei..e ceva de GROAZĂ!

| 04 feb, 23:30

Adriana Săftoiu, fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, îl acuză pe acesta că nu are nicio reacţie la cel mai important scandal de corupţie din jurul Elenei Udrea.

"Elena Udrea ar merita să intre în programul de protecţie a martorilor! Degeaba unii încearca sa se salveze aratand-o doar pe Elena! Sunt vinovati toti cei care s-au facut ca nu vad! Iar acum incearca sa scape aratand doar spre E Udrea! Iar T Basescu care spune ca se simte bine in sanul familiei..e ceva de groaza!", a comentat Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: BOMBĂ! Udrea: Sorina Matei a fost angajată la CEREREA lui Coldea

Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu a comentat la postarea jurnalistului Florin Iaru, care a precizat că "Udrea trebuie să intre în programul de protecție a martorilor. Dacă vreți cu adevărat un "stat de drept", e singura soluție.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 feb, 04:35
tyrex
Nu, kurva asta trebuie sa intre direct la puscarie pe viata nu in program de protectie a martorilor. Kriminalii si mafiotii nu pot beneficia de asa ceva. In plus cine s-a gasit sa vorbeasca ,parasuta aia de Saftoiu alta panarama si kurva prezidentiala care a furat si mintit ca in codru.O sa-i vina si la imbecila asta randul cat de curind. Rade ciob de oala sparta. Incep sa iasa starvurile in putrefactie le suprafata.
05 feb, 01:35
liviuioan
--NEPASAREA--bunicutului cu bebelusi--
Zbuciumul--FATUCII---maestrului CRISTOIU--este evident--cu scapari de adevar .Dupa primirea raportului de la o institutie a statului--TATUCUL--s-a dat SECRET . Doamna, a inceput sa bata la porti deschise alta data--ca sursa alternativa de informare--SA FACA CE ?--STOP JOC ? Tintele sunt alese cu grija--tocmai cei--care ar fi putut intr-un fel sau altul ar fi putut sa-i prelungeasca--VISUL FRUMOS DE ALBA CA ZAPADA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ