REACŢIA lui VALERIU TURCAN după ce Elena Udrea l-a nominalizat că i-a cerut bani

| 04 feb, 22:09
Elena Udrea a făcut publice, într-o declaraţie pentru postul B1 TV, numele unor politicieni şi oameni de presă despre care spune că i-au cerut acesteia bani. Numele anunţate de fostul liber PMP sunt Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea (PSD) şi Oreste Teodorescu.

Invitat la Digi24, Valeriu Turcan a comentat declarațiile Elenei Udrea.

"Am apărat un principiu: dacă tu spui, după opt ani în care ai lăudat SRI de dimineața până seara, pe dl. Coldea, pe dl. Maior, că e o problemă cu ei, că fac poliție politică, înseamnă că au făcut poliție politică și în ceilalți ani, deci tu ai tăinuit, ai fost complice", a spus el.


"Eu am criticat chiar aseară SRI pentru această glumă de control parlamentar. Când ai probleme penale acuzi, pe chestii inventate, fără să produci vreo dovadă, un serviciu de informații și un prim adjunct pe care acum un an îi lăudai? Ce să înțeleg, că undeva e o problemă că ți-ai schimbat abordarea față de acel serviciu din cauza problemelor penale pe care le ai", a adăugat Valeriu Turcan.

 

Citeşte şi: Elena Udrea dezvăluie numele unor jurnalişti şi politicieni care i-ar fi cerut bani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ