Robert Turcescu îl "înţeapă" pe BĂSESCU

| 05 feb, 10:48

Robert Turcescu comentează cu ironie "tăcerea" lui Traian Băsescu cu privire la scandalul Elena Udrea. Fostul preşedinte nu a avut nicio reacţie publică până acum despre cazul Udrea, deşi fostul candidat la prezidenţiale al PMP se află la un pas de a intra la închisoare astăzi după ce DNA a solicitat trei cereri de arestare pe numele ei.

Băsescu a dat totuşi un răspuns sec pentru libertatea.ro după declanşarea tărăboiului cu Udrea: “Aşa cum ştiţi, din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaraţii publice şi pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Îmi este tare bine în mijlocul familiei”.

Turcescu se întreabă pe Facebook ce concluzie putem trage din atitudinea lui Traian Băsescu care, după toate aparenţele, a lăsat-o de izbelişte pe Elena Udrea după ce ani de-a rândul i-a fost aproape.

"Ma scuzati, sint cu copilul si sotia la schi. Ma simt bine in mijlocul familiei, cum ar zice cineva.

So, care e concluzia serii?", a scris jurnalistul pe Facebook.

Citeşte şi: VÎNTU aruncă BOMBA: Elena Udrea a fost AMANTA lui Traian Băsescu!

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 feb, 17:45
costel
D-le Turcescu,ce ar trebui ,dupa d-ta, sa faca Traian Basescu??A trimis-o el sa comita vreo infractiune??E sora lui?E sotia lui?Ce inseamna ca i-a fost alaturi??Credeam ca d-ta nu esti grobian si sa insinuezi relatii extraconjugale cum fac altii!!!De ce nu iese i n apararea ei,spre ex.,Boc,sau Blaga,sau Ruxandra Dragomir???De ce tocmai Traian Basescu??Ce datorie are Traian Basescu fata de Udrea si trebuie sa o achite??Macar fii barbat si spune pina la capat ce presupui,sau ce stii!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ