Ion Cristoiu: Băsescu a abandonat-o pe Elena Udrea în aceste momente

| 05 feb, 08:10

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, miercuri seară, la postul B1 Tv, că fostul președinte Traian Băsescu a abandonat-o pe Elena Udrea în aceste momente, în care DNA cere arestarea preventivă în dosarele Gala Bute și Microsoft.

„Operațiunea Elena Udrea era pregătită odată cu plecarea lui Traian Băsescu, nu sunt de acord că i se întâmplă ce i se întâmplă pentru că vorbește. Ea nu a adus nicio probă, nu pot să cred că țara e condusă de Coldea fără să aducă niște probe. E o nebunie ce spune ea. M-a sunat luni seara să îmi reproșeze că am scris de unele enigme din campania electorală despre victoria lui Iohannis și să îmi spună că a scris un jurnal de 70 de pagini cu dovezi puse cap la cap în timpul campaniei, eu încă aștept o copie”, a declarat Cristoiu. 

„Ea a cerut o anchetă lui Predoiu și lui Coldea în legătură cu vizita de la Paris. Eu am așteptat ancheta. Probabil serviciile au spus despre Bica, despre Udrea. Băsescu tace din octombrie pe tema asta. După părerea mea, Băsescu a abandonat-o pe Elena Udrea în aceste zile”, a spus jurnalistul.

Citeşte şi: Atac FĂRĂ PRECEDENT al lui CTP la adresa fostului preşedinte: "Băsescu a murit politic. Se comportă ca un laş"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ