Traian Băsescu REVINE în politică! Anunţul a fost făcut de o apropiată a Elenei Udrea

| 05 feb, 09:34

Traian Băsescu se pare ca nu se retrage definitiv in sanul familiei, pentru a se bucura de postura de bunic, asa cum lasa recent sa se inteleaga, ci va reveni in curand pe scena politica.

Cea care da ca sigura reintoarcerea fostului sef de stat este sefa Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir.

Invitata la Realitatea TV miercuri seara, fosta tenismena a sustinut ca Basescu isi pregateste revenirea in politica si se va inscrie in PMP.

"Pentru toti cei care sunt interesati daca Traian Basescu va veni in acest partid, eu le pot garanta ca va veni. Va veni Traian Basescu, vor veni cativa oameni noi, se va reforma Consiliul nostru Director. Si, asa cum am discutat cu colegii mei, va fi o surpriza placuta pentru toti cei care inca au incredere in acest proiect care va continua", a subliniat Ruxandra Dragomir.

Chiar daca este sigura ca fostul presedinte va veni in PMP, Ruxandra Dragomir nu poate sa ne spuna nici data, nici ocazia cu care o va face.

Cert este ca Congresul pentru alegerea noii conduceri a PMP are loc in acest weekend, pe 8 februarie.

"Nu stiu daca (Basescu - n.red.) va veni la congres, dar va veni in partid", a intarit sefa femeilor din PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ