Fosta șefă a DIICOT Alina Bica rămâne în arest

| 05 feb, 15:46

Fosta șefă a DIICOT Alina Bica rămâne în arest preventiv după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a respins ca nefondate contestațiile formulate de aceasta și de ceilalți inculpați împotriva deciziei din 27 ianuarie a judecătorului de Cameră Preliminară - secția penală.

ÎCCJ a mai respins și contestațiile inculpaților Dragoș George Bogdan, Lăcrămioara Alexandru, Emil Nuțiu și Crinuța Dumitrean și i-au obligat pe aceștia la plata a câte 125 de lei cheltuieli judiciare către stat.

Decizia Înaltei Curți se referă la dosarul privind acordarea de despăgubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitală.

În acest dosar, Alina Bica a fost trimisă în judecată pe 15 decembrie 2014. Ea este acuzată de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, faptă săvârșită ca secretar de stat și reprezentanta Ministerului Justiției în cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ