SURPRIZĂ! Udrea şi Bica, din prietene au ajuns RIVALE

| 04 feb, 12:25

Declarații surprinzătoare ale fostei șefe antimafie, Alina Bica, despre Elena Udrea.

Citeşte şi: Fosta şefă DIICOT, în stare de ŞOC. Greșeala MAJORĂ comisă de Alina Bica

Se pare că Alina Bica a declarat că „singura ei vină din dosarul Bica 1, cel al retrocedărilor din partea ANRP, este „prietenia ei cu o anumită doamnă” și se referea, cel mai probabil, la Elena Udrea. Bica a mai spus că nu îl cunoaşte pe Gheorghe Stelian, pe Dorin Cocoş l-ar fi văzut de două ori, la întâlniri la care ar mai fi participat alte zeci de persoane şi, din acest motiv, a cerut chiar confruntarea cu cei trei beneficiari din acest dosar, confruntare respinsă, însă, de magistraţii ÎCCJ.

Alina Bica a mai transmis că DNA s-a sesizat din oficiu în iulie 2013, în cazul ei, şi că îşi pune întrebarea cum se face că aceste sesizări vin chiar odată cu schimbarea conducerii în ceea ce priveşte DNA.
Fosta șefă antimafie, Alina Bica, contestă măsura arestului, aceasta dorind  să fie lăsată în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

Citeşte şi: Tăriceanu, despre solicitarile DNA: Nu suntem la fabrica de pregatire pentru eşafod

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ