ALINA BICA, terorizată de amenințări cu moartea: "Ține-ți gura!"

| 31 ian, 11:28

Alina Bica, arestată preventiv în două dosare penale, a fost amenințată cu moartea, spunea avocata fostei șefe a DIICOT, Laura Voicu.

Apărătoarea Alinei Bica spune că fostei șefe a direcției antimafie i s-a spus că ar fi mai bine "să-și țină gura", transmit televiziunile de știri.

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, a anunțat miercuri seară publicarea unui document bombă, care ar urma să schimbe cursul dosarului în care este implicată fosta șefă a DIICOT.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România Tv, Laura Voicu a declarat că, pe 6  februarie, clienta sa va oferi publicității "un document exploziv, care o să schimbe tot dosarul".

Adriean Videanu, Dorin Cocoș, Alin Cocoș, Alina Bica și consilierul ei, Florentin Mihăilescu, au fost arestați pentru 29 de zile. Decizia luată sâmbătă de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul disjuns din cel al despăgubirilor ilegale nu este definitivă și poate fi contestată la aceeași instanță.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ