BOMBĂ! Ovidiu Tender a vândut o firmă la cererea soţului Alinei Bica. Banii au venit din RUSIA!!

| 05 feb, 15:09

Ovidiu Tender susține, în denunțul făcut împotriva fostei șefe a DIICOT, că a înstrăinat acțiunile UPRUC Făgăraş la cererea soțului Alinei Bica și a consilierului acesteia, Florin Mihăilescu.

Alina Bica DIICOT. În motivarea ÎCCJ a arestării preventive a Alinei Bica sunt redate fragmente din denunțul făcut de Tender împotriva fostei șefe a DIICOT. Astfel, în denunțul făcut în 28 ianuarie, Tender spune că a fost nevoit să-l angajeze consilier pe Florin Mihăilescu, fost poliţist, care îi era consilier Alinei Bica, pentru a avea şansa unei susţineri din partea fostei şefe a DIICOT în soluţionarea în interesul său a dosarului Carom.

De asemenea, potrivit lui Tender, la solicitarea lui Mihăilescu şi a soţului Alinei Bica, a înstrăinat pachetul majoritar de la UPRUC CTR SA din Făgăraş, preţul cesiunii impus fiind de 3,2 milioane euro, din care suma de 1 milion de euro trebuia să fie în cash, nefiind înregistrată în contabilitate.

Citeşte şi: MĂRTURIA INCREDIBILĂ a Alinei Bica prin care le dă șah-mat lui COLDEA și KOVESI

În motivare se mai vorbeşte de un martor din dosar, Dan Vasile, "aflat în relaţii de prietenie cu familia Alinei Bica, mai exact cu soţul acesteia", care a arătat că a cumpărat acţiunile la UPRUC CTR SA, după ce i-a fost virată suma de 3,5 milioane de euro dintr-un cont din Rusia într-un cont al său din Austria.


Martorul Dan Vasile, notează judecătorul, susţine că preluarea pachetului majoritar de acţiuni de la S.C. UPRUC CTR SA a fost făcută pentru Horia Enciu, care mai încercase să achiziţioneze acţiuni la acea societate, însă nu reuşise.

"Atunci, la iniţiativa domnului director Bica Dorin şi a domnului Enciu, am mers eu şi am făcut demersurile în vederea achiziţionării pachetului majoritar de acţiuni, cu precizarea că eu nu aveam bani să cumpăr acel pachet, dar aveam suport financiar de la domnul Horia Enciu care a plătit atât înfiinţarea firmei ca şi capital social, cât şi ratele pentru pachetul de acţiuni până la acest moment", spune Dan Vasile în declaraţia citată în motivare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ