Atac FĂRĂ PRECEDENT al lui CTP la adresa fostului preşedinte: "Băsescu a murit politic. Se comportă ca un laş"

| 04 feb, 23:43

Cristian Tudor Popescu l-a atacat dur pe Traian Băsescu spunând că tăcerea sa este o dovadă de laşitate, în această perioadă în care protejata sa, Elena Udrea, este la un pas de închisoare.

"Domnul Traian Băsescu, în aceste momente, tocmai a murit politic. Viitorul politic al dlui Băsescu este mort şi îngropat şi, mai mult decât atât, trecutul dlui Băsescu, cel puţin ultimii 10 ani, este şi el mort şi îngropat”, a declarat jurnalistul.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu ŞOCHEAZĂ: Traian Băsescu va figura doar ca un derbedeu politic, din acest moment

„Într-o situaţie ca asta, în care s-au pus în discuţie exact statul de drept, activitatea DNA, a SRI, a principalelor organisme pe care dl Băsescu le-a reformat, în aceste momente tace. Dacă mai vine nu ştiu câte zile după scripturi să mai spună ceva, atunci e prea târziu”, a adăugat CTP.

Citeşte şi: Reacţia NEAŞTEPTATĂ a lui CTP după ARESTAREA lui Adrian Sîrbu

„El a fost votat pe baza vânjoşeniei, a curajului, a omului cu sânge în instalaţie – cu această femeie, dl. Băsescu a fost 10 ani. Nu comentez cum. Dar i-a fost cea mai apropiată persoană, în unele momente, mai apropiată decât familia. După ce 10 ani ai fost trup şi suflet cu doamna în cauză, acum, când ea este în situaţia în care este, te comporţi ca un laş. Eu. dacă stăteam 10 ani cu o femeie, nu mă răbda inima, demnitatea mea de bărbat, să nu ies şi să nu zic ceva. Nu pot să stau ascuns, cu pătura trasă pe cap şi să spun cât de bine îmi e în sânul familiei. Acum, dl. Băsescu distruge şi acest ultim mit de imagine al domniei sale”, a continuat Cristian Tudor Popescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 13:19
ion
PCR
Nu poti fara Basescu penibilule HA,Ha,Ha !
05 feb, 01:46
rusine
Fiecare cum isi asterne, asa doarme!!! Sa va fie rusine celor care ati sustinut o astfel de clica timp de 10 ani si ati primit foloase peste foloase, in timp ce lumea saracea din ce in ce mai mul! Si in tot timpul asta il PROSLAVEATI, mai ceva decat pe vremea comunismului, pe cei mai odiosi conducatori portocalii!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ