INCREDIBIL! Declaraţie BOMBĂ în scandalul UDREA-SRI

| 05 feb, 09:30

Declaraţie bombă în scandalul UDREA-SRI. O face un personaj cheie în sistemul de informaţii, decanul Academiei de Informaţii, profesorul Cristian Troncotă. El spune că George Maior ar fi demisionat din cauza scandalului Udrea- Coldea.

"Doamna Udrea vine şi îl atacă acum pe domnul Coldea, dar ne amintim că, în urmă cu ceva timp, l-a elogiat pe acelaşi domn Coldea. Problema este că între Udrea şi Coldea s-a produs un decliC cu care domnul Maior nu a fost de acord. Pentru a evita un asemenea scandal, Maior a demisionat. Să ştiţi că SRI este condus de un Colegiu Director, în care votul este secret. În cazul Elenei Udrea, Consiliul Director a hotărât ceva cu care domnul Maior nu a fost de acord, iar domnul Maior a plecat“, a declarat Cristian Troncotă, decanul Academiei Naţionale de Informaţii, potrivit flux24.ro.

Cristian Troncotă s-a născut la data de 12 ianuarie 1954, în municipiul București. A absolvit cursurile Facultății de Istorie - Filosofie din cadrul Universității București (1980). In anii 1980 a fost ofiter de securitate, cu gradul de locotenent-major in 1987.
A obținut în anul 1997 titlul științific de doctor în istorie militară la Academia de Înalte Studii Militare din București, cu teza Rolul Serviciul Special de Informații în fundamentarea politicii si artei militare românesti în perioada 1937-1945. A lucrat apoi ca lector (1994-1999), conferențiar (1999-2001) și profesor universitar (din 2001) la Academia Națională de Informații, care pregătește ofițerii SRI. Predă cursurile de Știință militară informații și Istoria serviciilor de informații.

Citeşte şi: VÎNTU aruncă BOMBA: Elena Udrea a fost AMANTA lui Traian Băsescu!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ