REACŢIA lui Cristian Rizea după ce ELENA UDREA a declarat că i-a cerut bani

| 04 feb, 21:49

Cristian Rizea a reacționat, miercuri, la acuzațiile aduse de Elena Udrea. PSD-istul spune că a luat legătura cu avocații săi și o va da în judecată pe Elena Udrea.

"Am privit siderat aceste afirmații. Singura mea vină e că o cunosc pe Elena Udrea, de 14 ani, ne-am cunoscut așa, ca amici de familie, să zic. Dar asta nu înseamnă că eu vreodată voi abdica de la principiile mele și între Elena Udrea și statul de drept, o voi alege pe ea. Atunci când un om greșește trebuie să răspundă în fața legii. Și niciodată n-o să acuz SRI și DNA doar pentru că așa dorește ea. E într-o situație regretabilă, și îmi pare rău pentru ea, dar eu am fost constat în pozițiile publice pe care le-am avut. Să meargă în fața justiției. Faptul că mi-am permis să apăr instituțiile statului, înseamnă ca Elena Udrea să arunce cu noroi în mine?”, a spus Cristian Rizea.

"Eu deja am vorbit cu avocații mei și o voi da în judecată. Să spună public ce bani mi-au dat. Eu îi respect pe cei care m-au trimis în Parlament, dar nu pe cei care au jefuit România, chiar dacă îmi sunt amici”, a adăugat PSD-istul.

Reacţia lui Cristian Rizea vine ca un răspuns la declaraţiile Elenei Udrea şi anume că trei politicieni, respectiv Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea (PSD) şi omul de televiziune,  Oreste Teodorescu, i-au cerut acesteia bani.

 

Citeşte şi: Elena Udrea dezvăluie numele unor jurnalişti şi politicieni care i-ar fi cerut bani

Tag-uri: elena udrea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ