Elena Udrea: M-am aşteptat ca Iohannis să îl trădeze până la capăt pe Antonescu

| 06 iun, 2014

Elena Udrea a declarat, la JOCURI DE PUTERE, că se aştepta ca Klaus Iohannis să îl trădeze pe Crin Antonescu.

"Am primit un mesaj de la coleg şi mi-au spus că, la televizor, Crin Antonescu anunţă că se retrage. Nu m-a surprins că eu am urmărit ce s-a întâmplat în ultimul timp. Eu am pus o întrebare de câteva luni către cei de la PNL. Dacă ei sunt siguri pe parteneriatul Iohannis-Antonescu pentru că eu nu eram deloc sigură, nu îmi părea deloc certă loialitatea lui Iohannis în tandemul acesta", a spus Udrea.

Elena Udrea a mai subliniat că Antonescu nu mai prezenta şase să ajungă în turul doi la prezidenţiale.

"M-am aşteptat ca Iohannis să îl trădeze până la capăt pe Antonescu pentru că, până la urmă, trădarea a făcut doar retragerea lui Antonescu mai amară. Altfel, Crin Antonescu era în scădere, era evident în situaţia în care nu mai prezenta şanse de a intra în turul doi. Şi atunci schimbarea era inevitabilă, însă, s-a întâmplat printr-o trădare. Trădarea lui Iohannis", a spus Udrea.

Crin Antonescu a anunţat, sâmbătă, că nu va candida la Preşedinţia României şi că pune capăt şi interimatului pe care îl are la conducerea acestei formaţiuni politice. Antonescu a mai spus că nu va candida la alegerile prezidenţiale pentru a favoriza desemnarea urgentă a unui candidat care să fie mai uşor acceptat de forţele politice de dreapta sau chiar de presa de dreapta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ