Udrea: Congresul PMP are ca principal obiectiv crearea unei echipe puternice pentru 2016

| 07 iun, 2014

Congresul Partidului Mişcarea Populară (PMP) este unul important având în vedere că este prima dată când se alege o conducere statutară şi are ca obiectiv nu aşezarea cuiva pe funcţii, ci crearea unei echipe puternice care să facă din Mişcarea Populară principalul partid de centru-dreapta în 2016, a declarat, sâmbătă, Elena Udrea, înainte de începerea lucrărilor Congresului.

'Este o competiţie aşteptată în acest partid pentru că nu am mai avut până acum un congres. Este prima dată când se alege o conducere statutară, aşa că, eu ca unul dintre cei care sunt în competiţie pentru funcţia cea mai înaltă, cea mai importantă, cea pentru preşedintele Mişcării Populare, normal că am emoţii', a spus Elena Udrea.

Aceasta a apreciat faptul că unul dintre contracandidaţii săi la şefia partidului Daniel Funeriu a întâmpinat-o cu un măr verde. Udrea a spus despre Funeriu că tot timpul este drăguţ şi a oferit câte un măr pentru că acesta este simbolul partidului.

'Sper ca şi în continuare să fac echipă cu domnul Funeriu, aşa cum sper să fac echipă cu toţi ceilalţi. La terminarea alegerilor, acum sunt doar candidat', a precizat Elena Udrea.

Despre retragerea lui Adrian Rădulescu din cursa pentru şefia PMP, Elena Udrea a declarat că acesta şi-a depus candidatura fără să ştie că şi ea va candida şi că, de asemenea, a făcut întotdeauna echipă cu el, mulţumindu-i în context pentru susţinere.

Udrea a afirmat că aşteaptă de la Congresul PMP să fie o competiţie diferită de ultima la care a participat în PDL.

'Am asigurat colegii că de data aceasta nu se va fugi cu sacul de voturi. Este o competiţie care are ca obiectiv nu aşezarea pe funcţii a cuiva, ci construirea unei echipe puternice cu care să reuşim să ducem mai departe începutul bun al PMP, să reuşim să contăm în alegerile prezidenţiale, de ce nu, poate chiar să dăm viitorul preşedinte al României şi să devenim principala forţă politică de centru-dreapta din 2016', a declarat Elena Udrea.

Întrebată despre faptul că în Parcul Izvor din Bucureşti, în apropierea Palatului Parlamentului, unde are loc Congresul PMP, se desfăşoară un concurs de paraşutism, Udrea a arătat că este convinsă că participanţii la concurs au venit să o susţină. Ea a adăugat că pentru femei, în special, este periculos saltul cu paraşuta, având în vedere că poate fi interpretat ulterior un astfel de demers.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iun, 2014
Azorel
buna
are ca obiectiv nu aşezarea cuiva pe funcţii, ci crearea unei echipe puternice de lingai si servitori care să facă din Mişcarea Populară principalul partid de lingai si servitori ai lui Basescu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ