PSD: Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice poziţia faţă de USR

| 26 apr, 18:23

PSD consideră că, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand, Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, are "obligaţia morală" să îşi clarifice poziţia faţă de USR, care îl susţine în această campanie electorală.

 

"Nicuşor Dan trebuie să răspundă în faţa bucureştenilor dacă acceptă susţinerea penalilor din USR sau dacă se delimitează de acest partid, mai ales că inculpata Clotilde Armand aspiră la un nou mandat de primar la Sectorul 1, sub sigla USR. Nicuşor Dan trebuie să decidă dacă e de acord sau nu să facă echipă cu un penal în funcţii publice în administraţia Capitalei, astfel încât bucureştenii să poată vota în cunoştinţă de cauză", se arată într-un comunicat al PSD transmis AGERPRES.
Potrivit PSD, clarificarea este necesară pentru că "Nicuşor Dan pretinde că luptă cu mafiile de tot felul şi îşi ironizează contracandidaţii că fac parte din categoria interlopilor, lăsând de înţeles că el are standarde înalte de integritate".
"Acum e timpul să arate bucureştenilor dacă într-adevăr respectă aceste standarde! Lipsa unei clarificări în această chestiune echivalează cu un acord tacit al lui Nicuşor Dan faţă de decizia USR de a călca în picioare principiul "fără penali în funcţii publice" şi de a se prezenta cu mai mulţi suspecţi şi inculpaţi în alegerile locale şi europarlamentare din 9 iunie", se mai arată în comunicat.
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru comiterea infracţiunii de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, fiind acuzată că s-a desemnat manager într-un proiect finanţat cu fonduri europene.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ