Dan Barna: Ceea ce încearcă să facă Ciolacu, Ciucă şi Iohannis este să le spună românilor că nu mai au speranţă

| 26 apr, 18:29

Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa liderilor PSD şi PNL.

 

La evenimentul de lansare a candidaţilor Alianţei Dreapta Unită pentru primării şi Consiliul Judeţean Buzău, din partea PMP a fost prezent Eugen Tomac, însoţit de Violeta Alexandru, din partea Forţa Dreptei şi Dan Barna, candidatul aflat pe lista la europarlamentare din partea USR.
"Ceea ce încearcă să facă Ciolacu, Ciucă şi Iohannis este să le spună românilor că nu mai au speranţă, să le spună că acest partid unic mexican pe care-l construiesc este singurul lucru posibil. În ciuda încercărilor disperate ale PSD şi PNL de a bloca această alianţă, am reuşit să înfrângem şi sistemul de control al Justiţiei pe care l-a încercat Alina Gorghiu, încercând să-l blocheze pe Eugen Tomac să fie recunoscut ca preşedinte al PMP. Putem să le spunem buzoienilor să nu se mai lase prostiţi încă o dată de PNL sau PSD, pentru că vedem după atâţia ani în ce situaţie este România. Vedem o guvernare care ne-a adus pe primul loc în Europa nu la creştere economică, nu la inovaţie, suntem pe primul loc la inflaţie, la cheltuieli publice aberante, suntem un stat în care judecătorii Curţii Constituţionale a României se duc cu căciula în mână în birourile PSD. Un premier trebuie judecat după cum arată casa sa. Dacă ne uităm, Buzăul, un oraş cu resurse extraordinare, este pe locul 9 în topul sărăciei municipiilor din România, vedem că Buzăul este pe locul 2 la asistaţi sociali, asta este perfomanţa de gospodar a premierului Ciolacu", a afirmat Dan Barna.
Alianţa Dreapta Unită propune pentru funcţia de primar al municipiului Buzău pe Florin Drăgulin.
"Vă spun cu cea mai mare convingere că le voi arăta adversarilor care m-au pus din start ca un candidat perdant că se înşeală. Se înşeală pentru că ei nu ştiu ce înseamnă cu adevărat democraţia, puterea poporului. Aceia care îl trec pe candidatul Florin Drăgulin la capitolul 'şi alţii' s-au obişnuit să se culce pe urechea dată de votul maşinăriilor de partid, or, aici nu este vorba doar de partidul care îţi este alături, ci de omul căruia buzoienii îi încredinţează votul pentru patru ani, parteneriat pe care un primar trebuie să îl respecte cu sfinţenie", a declarat Florin Drăgulin.
Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, Alianţa Dreapta Unită l-a propus pe avocatul Dorin Bădulescu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ