Eleva violată din Vaslui, dată „dispărută” de prietene

| 29 aug, 11:53

Laura, cea mai buna prietena a fetei violate din Vaslui, a dezvaluit in exclusivitate pentru CANCAN.ro ca a pierdut in ultima perioada legatura cu fata, deoarece nu a vazut-o de la inceputul verii iar la telefon vorbesc foarte rar.

Prietena cea mai buna a Ralucai, fata care a fost batjocorita de sapte tineri din Vaslui, timp de trei ore, anul trecut, in luna noiembrie face marturisiri picante cu privire la relatia dintre ea si victima:

"Nu stiu, nu am vorbit cu ea. Ultima oara cand m-am intalnit cu Raluca, asta fiind la inceputul verii, astepta sa se faca odata dreptate si sa nu mai fie judecata gresit. De atunci am mai vorbit la telefon si nu ne putem spune multe lucruri fiindca, mai nou, si telefoanele se mai asculta si na", a declarat Laura.

Fata are numai cuvinte de lauda la adresa tinerei: "Avea rezultate bune la scoala. Era o fata cuminte. Suntem doar prietene si atat. Am invatat la licee diferite".

Citeste si: Ce pățesc violatorii din Vaslui în pușcărie! DEZVĂLUIRI incredibile

Vrea sa plece din sat!

Cu toate acestea, Raluca nu poate duce o viata linistita, pentru ca se teme ca familiile violatorilor s-ar putea razbuna pe faptul ca fata nu a vrut sa retraga plangerea. Tocmai de aceea, parintii fetei se gandesc deja la viitorul acesteia. Astfel, din banii pe care ii va incasa de la violatori, Raluca isi va cumpara o garsoniera in Iasi, acolo unde se va inscrie la o facultate: "Speram sa obtinem mai multi bani, 50.000 de lei este o suma infima, pentru cat a suferit fata aceasta. Daca ati citi declaratiile ei date anchetatorilor, sunt sigura ca ati fi de acord cu mine. Raluca trebuie sa o ia de la capat, sa isi revina. Are nevoie de un nou inceput, de ajutor si de timp sa uite acele momente groaznice", a declarat avocata fetei violate, Mioara Donosa pentru CANCAN.ro.

Cei sapte au fost condamnati la ani grei de inchisoare:

- Silviu Burada - 8 ani si 4 luni

- Paul Burlacu - 7 ani

- Silviu Avadanei - 7 ani

- Petrica Bolboceanu - 7 ani

- Ionut Boicu - 5 ani si 8 luni

- Alin Rotaru - 5 ani si 8 luni

- Ioan Surleac - 5 ani si 8 luni

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ