Frunzăverde și Blaga dezvăluie planul care a dus la ruperea USL?

| 21 mar, 2014

Afirmațiile celor doi lideri politici ridică suspiciuni în primul rând cu privire la evenimentele care au determinat ruperea USL.

Toate grupările de dreapta, în acest moment, sunt în opoziţie, iar din acest context e un moment fericit pentru constituirea unei drepte puternice, aşa cum a fost pe vremea Alianţei Dreptate şi Adevăr. Dispariţia ei a fost o pierdere pentru spectrul politic românesc şi mai ales pentru dreapta politică din România”, a afirmat joi, la Reşiţa, vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, fost lider marcant al PDL.

Mesajul acestuia vine la doar o zi după ce președintele PDL, Vasile Blaga, vorbea despre o unificare cu PNL, după alegerile prezidențiale. Și ce ar fi mai potrivit ca semnal pentru o astfel de unificare, decât un joc comun între cele două tururi ale alegerilor prezidențiale.

Afirmațiile celor doi lideri politici ridică suspiciuni în primul rând cu privire la evenimentele care au determinat ruperea USL. Oare cât au influențat acest deznodământ discuțiile subterane dintre PNL și PDL, cu privire la un viitor politic comun? Iar dacă aceste discuții se confirmă, atunci avem de-a face cu cea mai odioasă tradare a electoratului, din ultimii ani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mar, 2014
SAG
categoric
Categoric, din declaratiile celor doi rezulta cu claritate ca "avem de-a face cu cea mai odioasă tradare a electoratului, din ultimii ani"
Acum ramane de vazut cata credibilitate va avea acea.....dreapta despre care se vorbeste, dupa ce oamenii stiu ce a insemnat Alianta DA....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ