INCREDIBIL! O mare vedetă din România a ajuns la spital. A fost OTRĂVITĂ

| 08 feb, 10:42

De curând, Mariana Roșca a decis să plece, pentru câteva zile, în Beirut, loc în care a dorit să își sărbătorească ziua de naștere.

Dar, din păcate pentru blondină, lucrurile au luat, acolo, o turnură extrem de urâtă, vedeta fiind nevoită să meargă, de urgență, la spital pentru a scăpa cu viață, scrie Spynews.ro.

Mariana Roșca a vrut să aibă parte de o aniversare ca în povești. De aceea, fericită, s-a îndreptat spre țara ei adoptivă, Libanul, decisă să petreacă ziua ei de naștere alături de amicii ei din Beirut. Doar că, din păcate, din cauza mâncăturilor pe care le-a servit în vreun restauratnt din țara din Orientul Apropiat, blondina a avut parte de o petrecere cum nu și-ar fi dorit nimeni, niciodată.
Pentru că, din păcate pentru ea, Mariana a ajuns de urgență la spital, medicii de acolo crezând inițial că a fost otrăvită, schimbând ulterior diagnosticul în cruntul ”toxiinfecție alimentară gravă. Mai mult decât atât, pentru a o salva, doctorii au decis că este bine să petreacă două zile în spital, pe perfuzii, externând-o doar după ce s-au asigurat că pacienta este în afara oricărui pericol.
Mariana Roșca a devenit celebră în showbiz după ce nu i-a cedat avansurilor lui Irinel Columbeanu, iar apoi a început, încet-încet, să pozeze în ipostaze care mai de care mai îndrăznețe pentru revistele dedicate bărbaților, trupul ei, pe atunci perfect, completat de un zâmbet tulburător și niște ochi răvășitori, făcând furori.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

26 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 apr, 13:45
Murphy
"O mare vedeta din Romania a fost otravita".
Pana la urma se demonstreaza ca nu e nici mare , nici vedeta si nici macar otravita!
23 apr, 22:18
sorin
Pas cu pas, spre castiguri!
Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: [email protected]
13 apr, 18:33
marius
vedeta unde?
toti aia care se cred jurnalisti viseaza numai vedete! toate cu_rvele pentru ei sunt vedete, mai vedete...stoarfe de care nu auzit nimeni. care va sa zica asa, toti onanistii viseaza vedete dar habar nu au ce inseamna asta. huoo
03 apr, 21:28
DAN
O țară de... vedete ! E plin trotuarul de ... vedete ! Termenul acesta a devenit - peiorativ !
17 mar, 19:19
Giany
Oportunitate cu totul provocatoare! Cautam persoane din toate judetele tarii ! Valorifica-ti timpul liber si castiga bani de acasa. Ai nevoie de calculator conectat la internet, timp liber, vointa si rabdare. Nu necesita experienta Vei pimi 12 cursuri prin email iar la sfarsitul acestor cursuri poti continua sau te poti retrage .Tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea oferita.
Pentru detalii mai multe, la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ