Ioana Petrescu: Cota unică de impozitare nu va fi eliminată

| 13 noi, 2014

Ministrul Finanţelor Publice, Ioana-Maria Petrescu, nu este de acord cu eliminarea cotei unice de impozitare, de 16%, informează un comunicat al ministerului de resort.

"Ministrul Finanţelor Publice Ioana-Maria Petrescu nu este de acord cu eliminarea cotei unice de impozitare. La Ministerul Finanţelor Publice, autoritatea în ceea ce priveşte stabilirea politicii fiscale, nu s-a făcut niciodată un scenariu privind eliminarea cotei unice de impozitare', se precizează în comunicat.

Reacţia MFP vine în urma unor informaţii apărute în presa centrală potrivit cărora Guvernul ar intenţiona să elimine cota unică de impozitare, de 16%, din anul 2016, şi să aplice cote progresive

Informaţia apărută în media arăta că Guvernul intenţionează să renunţe la cotă unică de 16%, începând din 2016, şi să introducă cote progresive de impozitare a venitului, în trei trepte, de 15%, 25% şi 35%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ