Ion Iliescu va lansa anul viitor o carte cu amintiri despre Nicolae Ceauşescu

| 31 oct, 2013

Fostul preşedinte Ion Iliescu lucrează în prezent la o carte cu amintiri din perioada anterioară anului 1989 în care descrie pe larg şi conflictele avute cu predecesorul său, Nicolae Ceauşescu.

 

"Lucrez la cartea de memorii, sper să o termin până la finele anului, eu până acum am scris despre Revoluţie şi perioada de după. Iar ultima carte lansată se referă tocmai la perioada de după 89 pana în 2007, cu perioadele de guvernare, opoziţie şi aşa mai departe. Acum m-am apucat de amintiri din perioada anterioară lui 1989 - copilăria, tinereţea, conflictele mele cu Ceauşescu din 70 - 71, de după aceea - Timişoara, Iaşi, Apele Române (...), deci ăsta este obiectivul cărţii. Sper ca anul viitor să o lansăm. Sper să termin până la finele anului, să pun la punct cu editura şi sper ca anul viitor să o lansăm", a declarat Ion Iliescu la Palatul Parlamentului.

Ion Iliescu a intrat în Partidul Comunist Român în 1953 și a devenit membru al Comitetului Central al PCR în 1965.
În anii 1967 – 1971, a fost ministru pentru problemele tineretului, după care, timp de şase luni, a fost secretar al Comitetului Central al Partidului Comunist Român.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 dec, 2013
Noni Voc
Conflicte... .
Domnule Iliescu. De ce numai "conflicte" cu Ceausescu? De ce nu aratati si "iubirile" si ascensiunea datorata lui Ceausescu.? Nu inteleg de ce un bolsevic "pur sange" se dezice. Doar Ceausescu a "intinat ideile nobile' bla ,bla bla... . Dumneavoastra nu?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ