Ivan: Noua dovadă a colaborării Băsescu/Antonescu - PMP contestă folosirea iniţialelor USL în campanie

| 12 mai, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, consideră că depunerea contestaţiei PMP referitoare la folosirea sintagmei 'USL trăieşte' reprezintă o 'nouă dovadă a colaborării dintre oamenii lui Băsescu şi oamenii lui Crin Antonescu'.

Potrivit lui Ivan, preşedintele PSD Sector 1, Biroul Electoral nr. 42 a respins contestaţia depusă de PMP cu privire la folosirea sintagmei 'USL trăieşte'.

'O nouă dovadă a colaborării dintre Băsescu şi Antonescu: acum şi PMP contestă folosirea iniţialelor USL în campanie. Primim noi dovezi ale colaborării dintre PNL şi PMP, dintre oamenii lui Băsescu şi oamenii lui Crin Antonescu. Şi în Sectorul 1 a fost contestată folosirea sintagmei - de altfel, conformă cu realitatea - 'USL trăieşte', însă contestaţia a fost depusă de PMP, nu de liberali! Aceasta a fost respinsă de Biroul Electoral nr. 42 ca fiind neîntemeiată, însă important cred că este modul în care vedem, pe zi ce trece, că PNL şi PMP acţionează în acelaşi fel', a afirmat Ivan citat într-un comunicat de presă.

El susţine că obiectivele asumate la ultimele alegeri vor continua.

"Nici liberalilor lui Antonescu şi nici oamenilor lui Băsescu nu le convine că noi ne-am asumat continuarea tuturor obiectivelor pentru care românii ne-au sprijinit atât de puternic la ultimele alegeri. Oamenii din jurul lui Antonescu şi Băsescu vor cu orice preţ distrugerea a tot ceea ce ţine de USL, inclusiv a speranţelor românilor într-un proiect comun care poate să facă România cu adevărat puternică. Acestora le spunem, încă o dată, că nu vom renunţa la proiectul pentru România care a demarat sub forma USL - o Românie corectă, puternică, dreaptă, care să răspundă nevoilor oamenilor şi, nu în ultimul rând, o Românie scăpată de regimul Băsescu", afirmă europarlamentarul Cătălin Ivan.

Tag-uri: catalin ivan, PMP, PNL, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ