Lider PMP: Varujan Vosganian, o Conchita Wurst a politicii româneşti

| 14 feb, 15:03

Varujan Vosganian este Conchita Wurst a politicii româneşti. Aşa crede liderul PMP, Radu Cristescu, care i-a comparat pe cei doi într-o postare ironică pe Facebook.

Radu Cristescu l-a catalogat pe Vosganian drept "doamnă" şi l-a comparat cu câştigătorul Eurovisionului din 2014, Conchita Wurst, femeia cu barbă care a izbucnit în plâns când a câştigat.

"Doamna Varujan Vosganian, această Conchita Wurst a politicii româneşti, a făcut astăzi un gest de utilitatea unei frecţii la piciorul de lemn a lui Prigoană – şi-a dat demisia din marele PNL! Despre demisia din Senat, acestei sensibile și fragile doamne nici nu i-a trecut prin ... bărbiță!", a scris liderul PMP pe Facebook.

Citeşte şi: Preşedintele Senatului răspunde criticilor aduse în cazul Vosganian. ATAC la Iohannis

Totul vine după ce senatorul Varujan Vosganian şi-a implorat colegii în lacrimi să îl scape de urmărirea penală, ba chiar s-a uns cu mir şi a citit cărţi de rugăciune.

Mai multe, pe romaniatv.net

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 mar, 12:53
emi
Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ