Klaus Iohannis: un Parlament tolerant cu corupția și corupții nu se va bucura de respectul și încrederea cetățenilor

| 13 feb, 14:44

Klaus Iohannis trage un semnal de alarmă și face un apel către politicieni pentru a înțelege că un Parlament tolerant cu corupția și corupții nu se va bucura niciodată de respectul și încrederea cetățenilor.

"Procedurile pentru cererile de încuviințare a reținerii, arestării sau percheziției parlamentarilor și cele de efectuare a urmăririi penale pentru miniștri și foști miniștri, membri ai Parlamentului, trebuie să devină mai simple și mai transparente. Reînnoiesc apelul adresat clasei noastre politice de a înțelege că un Parlament tolerant cu corupția și corupții nu se va bucura niciodată de respectul și încrederea cetățenilor", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Citeşte şI: Radu Banciu, despre Vosganian: Am o presimțire înfiorătoare pentru el

Declaraţia preşedintelui vine la o zi după ce Senatul nu a încuviinţat cererea de urmărire penală în cazul fostului ministru Varujan Vosganian.

Citeşte şI: Klaus Iohannis, CRITICI DURE la adresa PARLAMENTULUI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ