LUIS LAZARUS, scandal în DIRECT: "Habar n-ai despre ce vorbeşti! ŢĂRANCO!"

| 03 iul, 08:47

Angelica Constantin, femeia care se luptă de mai bine de un an de zile pentru custodia Măriucăi, s-a certat teribil cu Luis Lazarus până acesta a decis să părăsească platoul emisiunii "Un show păcătos".

Angelica Constantin este supărată că nu poate să câştige custodia fiicei ei, crescută de co cântăreaţă cunoscută de la noi, şi a fost deranjată de criticile lui Luis Lazarus. Cei doi şi-au aruncat cuvinte grele şi Lazarus a plecat din platoul emisiunii.

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-am văzut fetiţa. Ea s-a pus în genunchi când m-a văzut şi a zis că vrea acasă. Luminiţa îşi bagă coada la Protecţia Copilului. Acest domn Luis Lazarus nu ar trebui să se bage că nu-mi cunoaşte el situaţia. Tu eşti mare ziarist? Nu e nimic de capul tău", a declarat Angelica, joi, în emisiunea "Un show păcătos". .

"Tu habar n-ai despre ce vorbeşti! Ţăranco! Nu am venit să mă contrazic cu o cerşetoare analfabetă. Eu plec", a spus Luis Lazarus.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ