Ministrul Culturii, despre percheziţiile la Direcţia de Cultură:Vom face tot ce se impune pentru a asigura lupta anticorupţie

| 29 ian, 12:32

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, spune că va face tot ceea ce se impune pentru a asigura transparența, legalitatea și lupta anticorupție.

"Am fost informat că în cursul acestei dimineți au avut loc percheziții la Direcția de Cultură București. Vom face tot ceea ce se impune pentru a asigura transparența, legalitatea și lupta anticorupție. Ancheta trebuie să clarifice situația până la ultimele consecințe", a scris Alexandrescu vineri pe pagina sa de Facebook.

Ministrul consideră "îngrijorătoare corupția din domeniul patrimoniului".

"Justiția trebuie să investigheze toate suspiciunile și actele de corupție. La finalul anului 2015 am luat primele măsuri: am schimbat direcția Institutului Național al Patrimoniului și am depus un dosar la DNA cu investigații asupra INP-ului și Direcției Patrimoniu din Ministerul Culturii", precizează Alexandrescu.

Surse judiciare au precizat vineri că Alexandru Frâncu, unul dintre fondatorii trupei Paraziții, a fost prins în flagrant delict de polițiști în timp ce primea 6.000 de euro pentru a-și exercita influența asupra membrilor unei comisii de avizare din cadrul unei instituții de cultură.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ