Miron Mitrea şi-a dat DEMISIA din Parlamentul României

| 02 feb, 16:24

Miron Mitrea, condamnat în dosarul de corupţie "Casă pentru mama", pentru lucrările de construcţie făcute la locuinţa mamei sale, a demisionat din Parlament.

Deputatul Miron Mitrea şi-a dat demisia din funcţia de deputat, ca urmare a condamnării la doi ani de închisoare cu executare.

Politicianul nu a spus motivele demisiei sale, precizând că nu vrea să facă spectacol. 

Pe 14 decembrie, Miron Mitrea a anunţat că va renunţa la toate funcţiile politice.

Miron Mitrea a fost trimis în judecată de DNA, pe 25 octombrie 2013, întrucât în perioada 2000-2004 în care a fost ministru al Lucrărilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei, ar fi luat mită, ar fi instigat la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Instanţa supremă l-a condamnat pe deputatul PSD Miron Mitrea la doi ani de închisoare cu executare, în dosarul de corupţie privind lucrările de construcţie făcute la locuinţa mamei sale. În acest dosar, Mitrea este acuzat că a luat mită de la Irina Jianu, fost şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii. În schimbul mitei despre care procurorii spun că a fost mascată sub forma unor lucrări la casa mamei sale, Mitrea s-a angajat să o numească şi să o menţină în funcţie pe Jianu la ISC.

 

Citeşte şi: Miron Mitrea: Asta e! Am greșit, acum plătesc. Când făcea această declarație deputatul PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ