Mugur Isărescu, presat să candideze la prezidențiale

| 13 mar, 2014

Surse apropiate conducerii Marii Loje Naţionale -MLNR- din România au declarat, în exclusivitate pentru pesurse.ro , că exista presiuni uriaşe la adresa guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, pentru a candida la alegerile prezidenţiale din acest an.

Conform relatărilor surselor noastre, în data de 11 octombrie, a avut loc celebrarea a 20 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma, fiind organizată o petrecere restrânsă, unde au fost invitate circa 30 de persoane, la moşia lui Mugur Isărescu de la Săliştea Snagovului. Chermeza a fost prezidată de unul dintre cei mai influenţi oameni din lume, fostul preşedinte al Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, un apropiat al lui Mugur Isărescu, care, de altfel, a şi aranjat prezenţa acestuia în România.

Conform unor surse din Serviciile Secrete, deplasarea lui Etienne Davignon la Bucureşti a scos din buzunarul sponsorilor evenimentului, recte membrii Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma, 200.000 de euro, iar contele de origine iudeo-maghiară a primit pentru discurs 500.000 de euro.

La eveniment au participat preşedinţii şi vicepreşedinţii celor mai importante bănci comerciale de pe piaţa românească, membri ai ARCR, precum Dragoş Tănase, director general al Gold Corporation. A fost aşteptat şi Traian Băsescu, dar acesta a declinat invitaţia în ultimul moment, pentru că urma să plece la Bruxelles, la înmormîntarea preşedintelui PPE, Wilfried Martens. De altfel, fusese chemat la ordin pentru a i se indica să nu-l lase pe Ponta la Consiliul European de toamnă, unde urma să se propună reinvestirea lui Barroso în detrimentul socialistului german Martin Schulz.

Mai multe, pesurse.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 2014
ION
DACA SI ASTA AJUNGE PRESEDINTE A FI VAI DE NOI ; ESTE PRIETEN CU SCOTIENII SI HAGITUDOSE ; SALARIILE VOR SCADEA DRASTIC IAR COLECTAREA SE VA FACE CU JAPCA ;ATUNCI DORESC SA PLEC IN SOMALIA SA MA FAC PIRAT

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ