Mutare SURPRIZĂ pentru Cristian Tudor Popescu

| 06 mar, 10:37

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, senior-editor la „Gândul”, publicație deținută de Adrian Sîrbu, vine, din 6 martie, la Digi24.

În fiecare vineri, de la ora 21:30, acesta va fi invitatul lui Cosmin Prelipceanu la „Jurnalul de Seară”, pentru 30 de minute de analiză a dominantelor actualităţii, scrie reportervirtual.ro.

În restul săptămânii, interlocutorul lui Prelipceanu rămâne analistul Emil Hurezeanu.

În noiembrie 2014, jurnalistul si editorialistul Cristian Tudor Popescu a fost scos din trustul PRO dupa ce a prezentat noua ani emisiunea „CineTePrinde”, de la Pro Cinema, post de televiziune ce apartine trustului din Pache Protopopescu.

Reamintim că CTP este senior-editor la Gandul.info, care îi aparține lui Adrian Sârbu. Directiva în trustul PRO a CEO-ului Alexandrer Cesnavicius a fost ca oameni care lucrează pentru Adrian Sârbu să nu mai apară și la PRO TV sau la celelalte canale ale trustului.

Citeşte şi: Reacţia DURĂ a lui CTP la adresa lui Băsescu: Respirasem ușurat că nu mai trebuie să-mi astup ambele nări

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 22:50
Dolph Lundgren
ctp = nepotul lui IULIAN VLAD, seful securitatii ceausiste !!!
ctp un SECURIST ORDINAR, platit acum se PUSCARIASUL FNI , vantu, care-i ORDONA cand si cum sa manance CA.CAT !!!
07 mar, 09:39
Ilie de la scularie
Pe cine mai intereseaza
Opiniile scremute ale acestui teribilist care vrea sa socheze cu tot dinadinsul. E cunoscta pozitia CTP inainte de a deschide gura, indiferent ce s-ar intampla, si daca ploua el va spune ca ni se pare, de fapt pe cer staluceste soarele. Mentalitate de frustrat care o fi visat sa ajunga nu stiu ce si a ramas un mai nimeni. A avut o perioada fasta pe vreme Adevarului condus de Tinu, alt ciudat, precum au avut si alde CVT, O. Andronic,Cristoiu, Nistorescu, SRS. Acum a revenit la statutul care i se potriveste cel mai bine acela de copil de minge. Are impresia ca spune lucruri colosale, in realitate niste platitudini cu iz de contre.Pacat ca multi nu inteleg ca vremea lor atrecut. De mult !
06 mar, 11:33
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de prioect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ