OANA ZĂVORANU se joacă cu FOCUL! Ce face vedeta în CAMERA secretă

| 16 mai, 10:08

Zilele trecute, persoane din anturajul Oanei Zavoranu au povestit ca bruneta a avut parte de o surpriza neasteptata. Ea a descoperit in vila Marioarei, de la Afumati, un buncar, o camera secreta despre existenta careia nu a avut habar pana la moartea mamei sale.

Dezvaluirile despre existenta asa-zisului buncar de la subsolul casei Marioarei, care intre timp s-a dovedit a fi un loc amarat in care salasluiau doua rezervoare de motorina necesare alimentarii centralei termice a imobilului, scot la lumina un alt detaliu uitat.

Este vorba despre o camera cam de acelasi fel, la fel de secreta si misterioasa, care se afla in casa Oanei din Bucuresti. In anul 2009, o anume Livia I., o fosta menajera a Oanei Zavoranu facea cateva marturisiri infricosatoare prietenelor sale.

Femeia lucrase ca menajera in casa Oanei Zavoranu si isi pierduse slujba. Infricosata teribil, fosta menajera spunea ca vedeta TV avea obiceiul sa organizeze sedinte de spiritism intr-o camera intunecoasa amenjata in beciul casei sale. Din cate se pare, Oanei ii murise tatal si voia un semn de la el, potrivit wowbiz.ro.

Asa ca a mers la cateva sedinte de spiritism pana a invatat cum se fac lucrurile oculte. Ulterior, Zavoranca ar fi inceput sa tina sedinte de spiritism in pivnita casei sale pe care o amenajase special pentru sedintele sale de ezoterism.

“Se strangeau in jurul unei mese mari din lemn pe care erau foarte multe lumanari. Oana stie sa vorbeasca cu mortii. Odata mi-am uitat mobilul si m-am intors din drum dupa ce Oana ma daduse, pur si simplu, afara, ca are treaba. Cand m-am intors, in casa era intuneric, se vedea doar lumina de la lumanari. Mi s-a facut frica. Mi-a aruncat telefonul, fara sa ma lase sa intru in casa” declara femeia la vremea respectiva.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu îşi vede visul cu ochii, la o lună de la moartea mamei sale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ