PANICĂ la Parlamentul ROMÂNIEI după ce un bărbat a strigat "Allahu Akbar!"

| 21 noi, 14:36

Un incident de securitate s-a petrecut, vineri dimineaţă, în clădirea Parlamentului României, unde are loc un targ de nunţi. Un bărbat a strigat "Allahu Akbar!", adica "Allah este mare!", înainte de a păşi în incintă. Bărbatul a fost imobilizat de angajaţii SPP şi dus la o secţie de Poliţie, potrivit Realitatea TV.

Reprezentantul Serviciului de Protecţie şi Pază susţine că incidentul s-a petrecut la Târgul de Nunţi de la Palatul Parlamentului. Bărbatul a spus în timp ce se afla în filtrul de securitate "Allahu Akbar". Individul a fost pus la pământ şi imobilizat, iar apoi a fost condus la o secţie de poliţie.

„Bărbatul a strigat "Allahu Akbar" chiar în timp ce se afla în filtrul de securitate. Colegii mei l-au pus la pământ şi l-au imobilizat. Abia după ce a fost ţintuit la pământ, bărbatul şi-a dat seama de gafa pe care a făcut-o. A fost condus la o secţie de Poliţie şi ei se vor ocupa mai departe. Cetăţeanul este român, dar nu vă pot dezvălui identitatea lui“, a declarat reprezentantul SPP.

Se pare că bărbatul şi-a dorit să facă o glumă. La târg, oamenii nu s-au speriat din cauza lui. „Înţeleg că bărbatul a ridicat mâinile şi că atunci a fost imobilizat de SPP. Nimeni nu s-a speriat, nu ştiu dacă soţia sa are un stand în cadrul târgului, aşa cum se vehiculează. De incident s-au ocupat strict agenţii SPP, noi nu am avut nicio implicare", a precizat reprezentanta târgului.

Citește și: Alertă teroristă MAXIMĂ la Bruxelles. Metroul a fost închis. Riscul unui atentat este IMINENT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 noi, 22:10
maricica
RECRUTAM PERSOANE INTERESATE DE MUNCA LA DOMICILIU! Indiferent de varsta si de ce faci acum, daca ai cunostinte medii in folosirea unui calculator, cu doar 1-2 ore de munca online pe zi, printr-o activitate independenta, iti vei putea asigura un venit lunar pasiv mai mult decat decent. Daca ai un VIS pe care ai vrea sa-l vezi indeplinit, acum ai ocazia sa faci PRIMUL PAS! Iti oferim un curs gratuit prin care sa inveti rapid cum sa faci bani, indrumare permanenta si un plan exceptional de dezvoltare si extindere in viitor. Solicitam seriozitate, rabdare si perseverenta. Pentru detalii trimiteti e-mail la : [email protected]
21 noi, 20:39
rodi
oferta
-sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time
Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online.
Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email:
[email protected]
21 noi, 19:45
Calin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Faci bani de acasă! Internetul este o invenție minunată! Pe internet găsești acum acest curs online care te învață pas cu pas, cu multe explicații, cum faci bani de acasă! Cursul este GRATUIT și te învață cu multe indicații foarte simple și clare cum faci bani de acasă! Vrei și tu cu seriozitate să înveți ceva nou și de viitor? Cere imediat informații mai multe trimițând textul “INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ