Ponta: Daniel Constantin a renunţat la solicitarea de a fi vicepremier

| 25 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a anunţat că va fi deschis dialogului cu PNL 'până în ultimul moment', menţionând că vrea să numească liberali în Guvern pe funcţiile stabilite şi că preşedintele PC, Daniel Constantin, a renunţat la solicitarea de a fi vicepremier.

'Apelul meu conţine şi disponibilitatea totală de a discuta în continuare cu liderii Partidului Naţional Liberal tot ceea ce poate fi identificat ca soluţie pentru a continua proiectul USL. Până în ultimul moment voi fi deschis dialogului, dacă acesta va fi dorit de către colegii mei. (...) Da, vreau să-i numesc în funcţie pe toţi cei care sunt propuşi de PNL, pentru funcţiile pe care le-am stabilit împreună şi pentru care am obţinut votul Parlamentului. Evident că îmi doresc să lucrez cu domnul Iohannis ca ministru, că nu doresc şi că nu vom revendica nicio funcţie a Partidului Naţional Liberal pentru Partidul Social Democrat', a afirmat prim-ministrul într-o declaraţie de presă la Palatul Victoria.

Şeful Guvernului a amintit în acest context că preşedintele PC, Daniel Constantin, a renunţat la solicitarea de a fi vicepremier.

'Partenerul nostru şi colegul nostru Daniel Constantin a renunţat la solicitarea de a fi viceprim-ministru, propaganda regimului Băsescu care vorbeşte de proiecte controversate, amnistie, lucruri care să afecteze Justiţia este doar o propagandă în faţa căreia am rezistat de fiecare dată. Avem proiecte esenţiale - modificarea Constituţiei, descentralizarea - pe care trebuie să le finalizăm împreună', a adăugat Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ