Ponta: Vizita delegaţiei Guvernului la Chişinău, o dovadă a sprijinului acordat Moldovei în parcursul către UE

| 20 feb, 2014

Vizita pe care delegaţia Guvernului o va face vineri la Chişinău reprezintă o dovadă a sprijinului pe care ţara noastră îl oferă vecinilor de peste Prut în parcursul către UE, dar şi în privinţa întăririi relaţiilor de parteneriat în varii domenii, a scris premierul Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

"Vizita de mâine a delegaţiei Guvernului României în Republica Moldova este o dovadă a sprijinului pe care ţara noastră îl oferă vecinilor de peste Prut - atât în privinţa drumului european pe care Moldova îl parcurge, cât şi în privinţa dezvoltării relaţiilor de cooperare din domeniile investiţiilor, energiei, sănătăţii şi educaţiei", subliniază şeful Executivului de la Bucureşti.

În context, Victor Ponta îşi exprimă solidaritatea cu eforturile pe care le depune Uniunea Europeană pentru găsirea unor soluţii paşnice pentru situaţia din Ucraina.

"Suntem cu toţii preocupaţi de găsirea de soluţii pentru a combate escaladarea violenţei şi pentru încurajarea dialogului', mai scris premierul.

O delegaţie a Executivului de la Bucureşti condusă de premierul Victor Ponta efectuează vineri o vizită de o zi la Chişinău. Pe agenda deplasării se află întâlniri cu preşedintele Parlamentului moldovean, Igor Corman, cu premierul Iurie Leancă şi cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, potrivit Biroului de presă al Guvernului. Victor Ponta va participa, de asemenea, la deschiderea Forumului moldo-român 'Promovarea participării comune la Programele Europene în domeniul ştiinţei şi educaţiei', precizează sursa citată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 feb, 2014
elena
Ponta - mincinosul merge in R. Moldova
dar cand incalca statul de drept, cand favoriza toti HOTII din parlament si guvern , cand spunea ca" va face dreptate pana la capat" introdu-cand o multime de taxe, cand a plagiat el si madam Duminica ……acestia sunt tot pasii catre UE?????????? RUSINE este cel mai murdar si dezastruos GUVERN din istoria romanilor. ASA vor ramane in inima tuturor romanilor, chiar si a celor care i-au votat de FRICA PRIMARILOR din comune, a oamenilor de la sate ,ca acestia sunt singurii , care au mai ramas " USOR DE MANIPULAT "
20 feb, 2014
gazrau
conducta de gaz
guvernul lui ponta se va deplasa prin conducta de gaz terminată încă din ecembrie....deplasarea se va face cu trotineta plodului plagiator și minciunos

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ