Ponta se întâlneşte, la Chişinău, cu preşedintele, premierul şi şeful Parlamentului moldovean

| 20 feb, 2014

Premierul Victor Ponta se va afla, vineri, în Republica Moldova, la Chişinău, pentru o vizită oficială în care se va întâlni cu preşedintele, cu prim-ministrul şi cu preşedintele Parlamentului moldovean, urmând să participe şi la deschiderea Forumului Moldo-Român privind educaţia, transmite Guvernul.

Miercuri, Guvernul a aprobat două memorandumuri privind semnarea unui program de cooperare între ministerele Educaţiei din cele două ţări, respectiv semnarea unui acord între cele două guverne de ajutor reciproc în caz de urgenţe medicale.

Premierul a afirmat în şedinţa de guvern că nu vrea să meargă la Chişinău "cu mâna goală", ci cu fondurile alocate anul trecut şi cu toate programele iniţiate în domeniul SMURD şi educaţiei, ca parte a sprijinului acordat pentru parcursul european al statului vecin.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ