PSD și PPDD pregătesc protocolul de colaborare

| 04 iun, 2014

Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD,  a afirmat că se va întâlni cu preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, pentru a întocmi un document în care va fi conturată colaborarea dintre cele două formaţiuni politice.

Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD,  a afirmat că se va întâlni cu preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, pentru a întocmi un document în care va fi conturată colaborarea dintre cele două formaţiuni politice.

'Urmează să fie întocmite nişte documente şi vom discuta punctual. În zilele următoare mă voi întâlni cu Liviu Dragnea. Eu trebuie să întocmesc acel protocol împreună cu Liviu Dragnea. În momentul în care vom avea un astfel de document, va fi prezentat colegilor, structurilor de conducere şi atunci se va lua o decizie', a declarat Neagu, la Parlament, după întâlnirea cu premierul Victor Ponta.

El a precizat că prioritatea actuală constă 'în deblocarea unor situaţii de la nivelul consiliilor locale şi judeţene'.

'Deja nişte lucruri au început să se consume. E vorba de judeţul Galaţi, unde PP-DD face majoritate şi deja s-au consumat nişte lucruri, vor fi judeţe cum e Timiş, Tulcea, Teleorman. (...) Vorbim de un acord politic. În momentul în care va fi semnat, va trebui să ne asumăm o linie pe care va trebui să o ducem la bun sfârşit cu seriozitate', a adăugat Neagu.

Întrebat dacă o colaborare cu PSD exclude una cu PNL, Neagu a răspuns: 'Evident, în momentul în care acest acord va fi semnat şi va fi aprobat în forurile de conducere, va fi o linie pe care trebuie să o urmăm. Nu putem spune ce se va întâmpla în viitor'.

Potrivit lui Neagu, următoarea întâlnire cu conducerea PSD va avea loc luni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ