Raluca Turcan, ATAC FURIBUND la ministrul Bănicioiu: Să pună degetul pe vinovaţi sau să demisioneze!

| 05 mai, 17:49

PNL îi cere ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, să indice vinovaţii în situaţia privind cardul de sănătate iar în cazul în care nu reuşeşte să dea aceste explicaţii, să-şi dea demisia, a declarat marţi deputata liberală Raluca Turcan.

"PNL solicită foarte clar ministrului Sănătăţii să pună degetul pe vinovaţii care astăzi au pus în pericol viaţa cetăţenilor, i-au sfidat şi i-au umilit. Dacă ministrul Sănătăţii nu poate să ofere aceste explicaţii, trebuie să-şi prezinte demisia", a afirmat Turcan, într-o conferinţă de presă, citată de Agerpres.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al deputaţilor PNL, Cristina Pocora, a precizat că ministrul Sănătăţii a fost invitat luni la grupul liberalilor iar marţi, Nicolae Bănicioiu şi preşedintele CNAS, Vasile Ciurchea, au fost chemaţi la audieri în Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor.

Citeste si: Raluca Turcan: Fac apel la senatorii din Comisia de Buget să respingă plafonarea decontărilor cu naveta şcolară

"Le vom cere lămuriri despre situaţia de la Casa de Sănătate, despre situaţia privind aplicarea cardului de sănătate şi trebuie să ne spună de ce îşi bat joc de un proiect bun şi de ce îşi bat joc de cetăţenii care contribuie la sistemul de sănătate", a spus Pocora.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ