Războiul consilierilor: Sebastian Lăzăroiu o atacă dur pe Tatiana Niculescu Bran

| 29 dec, 2014

Comentariile purtătoarei de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, referitoare la atmosfera de la Palatul Cotroceni au fost aspru criticate de utilizatorii Facebook, printre care și fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu.

Postarea Tatianei Niculescu Bran a fost ironozată de Lăzăroiu care scrie că "a uitat purtatoarea de cuvânt să menționeze parcul de mașini învechit de la Cotroceni. Probabil n-au avut ocazia să circule suficient de mult".

"Cu banii care se cheltuie pentru service timp de doi ani se pot cumpăra mașini noi. Dar cine va face anunțul ca Palatul Cotroceni și a cumpărat mașini noi? Mai e bugetul Administrației Prezidențiale care s-a diminuat de la un an la altul. Noi ne-am ferit să ne plângem. Poate de aia a și fost bugetul așa mic", a mai scris Lăzăroiu pe contul său de Facebook.

Citește și: Tatiana Niculescu Bran, criticată DUR pe Facebook. Reacția purtătoarei de cuvânt a lui Iohannis

Tatiana Niculescu Bran, purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, a vorbit, duminică, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, despre ”baronizarea” Palatului Cotroceni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ