Remus Cernea promite că se va tunde dacă Ion Ţiriac opreşte vânătoarea de la Balc

| 05 feb, 2014

Milionarul Ion Țiriac l-a atacat pe Remus Cernea într-un interviu în care a spus că nu ascultă sfaturi de la oameni cu coadă de cal. Cernea a reacționat.

Contextul este dat de protestul, la care a participat și politicianul, organizat la Balc când avea loc tradiționala vânătoare de mistreți de pe domeniul cinegetic privat al lui Ion Țiriac.

Remus Cernea a scris, pe Facebook: “Sper din toata inima ca domnul Țiriac să facă efortul de a-și regăsi fair play-ul sportiv exersat pentru mult timp în trecut și valorile morale necesare pentru a renunța la uciderea din plăcere a unor animale nevinovate, fie ele mistreți, cerbi sau… cai. Împușcarea unor animale din plăcere nu este sport, ci o activitate care revoltă simțul moral al oamenilor care prețuiesc natura, viața și drepturile animalelor”.

Politicianul a adăugat: “Dacă domnul Țiriac nu ține cont de criticile mele doar pentru că eu am părul lung prins în coadă, îi spun, cu tot respectul că, dacă domnia sa decide sa înceteze a organiza și participa la vânătoarea-masacru de la Balc și de oriunde ar mai putea avea loc astfel de orori, eu îmi sacrific coada și o tund, urmând a i-o oferi drept ultim “trofeu” al relației domniei sale cu această activitate. Pentru o cauză nobilă de acest fel sunt dispus să fac un astfel de “sacrificiu” personal…”.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ