FOTOGRAFIA care va SCANDALIZA întreaga ţară: GABRIEL COTABIŢĂ, UMILIT de o angajată a spitalului

| 13 iul, 20:51

O imagine în care pare a fi Gabriel Cotabiță, pe patul de spital, a fost publicată de presa tabloidă.

Cineva ne-a furnizat prima fotografie cu Gabriel Cotabiță pe un pat de spital. Imaginea cu pricina îl prezintă pe interpret alături de o femeie într-un halat albastru care stă alături de el în pat.

Femeia care pare să fie angajată a spitalului, stă lungită, cu un picior peste piciorul cântărețului și cu o mână peste pieptul lui gol. Aceasta pare să-și fi făcut un fel de selfie, o amintire cu Gabriel Cotabiță din spital.

Decizia de a o publica această fotografie a fost una extrem de complicată. Până la urmă am hotărât să o arătăm opiniei publice, cenzurând anumite părți ale imaginii care ar putea aduce atingeri onoarei și demnității artistului sau leza familia acestuia. Ceea ce se vede în fotografia originală este revoltător și nu vrem ca această imagine să rămână întipărită în mintea celor care-l iubesc pe artist, de aceea nici măcar nu vom descrie poza. Cu atât mai mult cu cat Gabriel Cotabiță a fost și va rămâne colegul nostru, el fiind membru în juriul emisiunii „KidSing" de la Kanal D, scriu jurnalistii de la wowbizz.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 iul, 14:11
sandica
cotabita
"ORIBIL" este putin spus.sinteti jurnalisti de r-a-hat si nu va dezmintiti statutul nici in acest caz.bietul om parca e mort, iar nebuna aceea il "imbratiseaza " profitind de situatie.rusine !
14 iul, 07:59
fan
Comentariu
Gabi arata exceptional; însanatosire grabnica si succes în continuare. Oamenii mai au de învatat ca sfera privata a unui om trebuie respectata. Si totusi, ca fani ne bucuram ca-i merge bine.
14 iul, 02:57
Raluca
decizie extrem de complicata?
Dimpotriva, eu cred ca v-a fost extrem de usor, dementilor. V-ati * pe ea de etica jurnalistica oricum, publicand o asemenea fotografie fara voia lui sau a familiei. Absolut ORIBIL, nu mai deschid in viata mea o publicatie sau o stire "mondena", v-ati denigrat cumplit in ultimii ani.
14 iul, 03:42
Raluca
Evident,...
...comentariul meu e pt. cei care au publicat initial o asemenea fotografie, creand un precedent dezgustator: WOWBIZ...
14 iul, 00:12
Aurel
Oferta part-time
Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
13 iul, 23:57
LAURENTIU
NOUTATE ABSOLUTA, DOAR ACUM !
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ