Sigla Stelei, scoasă la vânzare de MAPN: "Se va face o licitaţie publică"

| 16 apr, 18:28

Războiul dintre Ministerului Apărării Naționale și Fotbal Club Steaua București SA continuă. Conducerea MapN vrea să facă licitație pentru sigla Stelei! Astfel, oricine ar putea intra în posesia siglei.

"Este un proces de evaluare a siglei, da? Atunci când se va termina, se va face o licitaţie publică, toată lumea va afla care este această evaluare făcută de un evaluator autorizat şi atunci probabil lumea îşi poate da cu părerea", a răspuns George Boroi, preşedintele CSA, la Digi Sport.

Gigi Becali și-a propus să rezolve problema cu sigla. Team managerul campioanei en-titre, Marius Ianuli, le-a promis fanilor că se fac eforturi pentru ca echipa de fotbal să-și poată folosi, din nou, numele și marca.

"Eu vă spun doar atât, că noi de două luni şi ceva încercăm să tot avem un răspuns din partea CSA. Încă ceva ce s-a transmis greşit, palmaresul clubului Steaua aparţine în exclusivitate S.C. F.C. Steaua Bucureşti S.A. prin decizie judecătorească. Steaua aceasta este continuarea Stelei", a transmis Marius Ianuli.

 

Citeşte şi: Veste proastă pentru Gigi Becali: Nepotul său a fost reţinut. De ce e acuzat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 14:42
gogu
Steaua
Cata m * si ijuraturi am primit in ultimul an pe toate siturile de la toti lin gaii si pu pistii indo bitociti pro F ecali fcsb isti inculti si i gnoranti pentru faptul de a atrage atentia unde se va ajunge si raul ce se va intampla Stelei si suporterilor adevarati stelisti ! acum SI-AU TRAS-O SINGURI in goarna , au ciocul mic si stau ascunsi , nu le vine sa creada ca taticul lor CIO BANUL a distrus STEAUA ! Omul a INCHIRIAT o casa ! a cumparat mobila (din banii lui ) si cand a vazut ca e respectat a inceput sa se dea PATRON pe CASA INCHIRIATA ! desi doar mobila era a lui restul e cunoscut de toata lumea ; cea mai saraca echipa din liga 1 ! FCSB , nu are stadion, sediu de club ,baza sportiva , hotel etc adica totul e inchiriat!! Marile averi ale romaniei au fost privatizate de catre stat ,guvern ; sau facut licitatii, contracte de vanzare etc, la FC STEAUA NU doar un contract de imprumut.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ