ŞOCANT! Ce au găsit inspectorii ANPC la terasele de pe litoral

| 03 iul, 14:00

File de peşte cu muşte sau carne de pui stricată, asta au găsit inspectorii de la Protecţia Consumatorului la terasele din Costineşti, informează B1 TV.

Turiştii au rămas fără cuvinte când au aflat ce li se prepară şi nu s-au mai atins de mâncare. Probleme au avut şi jurnaliştii, gata să fie linşaţi de angajaţii unui local. 

Nicio problemă însă pentru patronul terasei din Costineşti, care a părut mai mult amuzat de situaţie. Nu doar peştele a fost cu probleme, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit şi carne de pui stricată. 
"Toată problema e din cauza de personal. Personalul este nou, azi am angajat, ieri am angajat, toată lumea e nouă. Nimeni nu ştie nimic, trebuie să-i învăţ pe fiecare în parte", explică un bucătar.

"Mereu îmi spun că a doua zi sau dacă veniţi mâine totul e în regulă, dar când venim la dânşii observăm lucruri care nu sunt în regulă şi produse care pot pune în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor", răspunde președintele ANPC, Marius Duncă. 

Patronii teraselor cu probleme au primit amenzi de până la 15.000 de lei.

 

Citeşte şi: Avertizare de la meteorologi! Cod galben de ploi abundente

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ