SURPRIZĂ IMENSĂ la Australian Open. IRINA BEGU a învins-o pe a noua jucătoare a lumii

| 19 ian, 08:54

Irina Begu a produs o mare surpriza in primul tur de la Australian Open, reusind sa o invinga pe a noua favorita a competitiei, Angelique Kerber, cu scorul de 6-4, 0-6, 6-1.

Meciul a avut o desfasurare foarte spectaculoasa. Sportiva noastra, clasata pelocul 42 WTA, a condus in primul set cu 5-1, dar apoi a avut o cadere ce i-a permis nemtoaicei sa se apropie la 5-4. Totusi, Begu a incheiat setul cu brio si a castigat cu 6-4. A urmat insa o noua cadere pentru Irina, care a pierdut setul secund cu 0-6. Totusi, in decisiv, sportiva din Bucuresti a avut o evolutie fenomenala si a reusit sa castige cu 6-1.

Angelique Kerber ocupa locul 9 in clasamentul WTA si arein palmares doua semifinale de Grand Slam, la Wimbledon (2012) si US Open (2011). Sportiva in varsta de 27 de ani a castigat peste 7 milioane de dolari din tenis.

In turul urmator, Begu o va intalni pe Katerina Siniakova din Cehia, locul 82 in clasamentul WTA.

Citeşte şi: SIMONA HALEP a început cu dreptul primul Grand Slam al anului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ