Transportatorii și taximetriștii independenți protestează în fața Primăriei Capitalei

| 26 feb, 08:23

Asociația Națională a Transportatorilor și Taximetriștilor Independenți organizează, joi, în intervalul orar 10,00 - 16,00, un protest în fața sediului Primăriei Municipiului București.

Membrii ANTTI cer demisia directorului Direcției Transporturi din Primăria Municipiului București (PMB), Ion Dedu, ca urmare a neimplicării acestuia în desfășurarea activității serviciului public de transport public în regim de taxi, în conformitate cu obligațiile asumate prin Contractul de Gestiune Delegată, atribuit fiecărui transportator autorizat, conform Agerpres.

Citește și: Economica.net: Cartel pe piața taximetriei. Care este firma responsabilă de tot scandalul

De asemenea, transportatorii și taximetriștii independenți sunt nemulțumiți și de neimplementarea și nerespectarea Legii 168/2010, fapt ce permite concurența neloială a taxiurilor neautorizate de PMB să-și desfășoare nestingherite activitatea pe raza municipiului București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ