Trubadurul Ludovic Orban, reprezentaţie ieftină în Parlament

| 25 mar, 2014

În ciuda faptului că liberalii au mimat întotdeauna interesul pentru reducerea CAS-ului, tema cu pricina pare că l-a plictisit teribil pe deputatul PNL Ludovic Orban.

 

Ludovic Orban a avut la începutul acestei săptămâni o ieşire suburbană la adresa premierului Victor Ponta. Mai grav, insultele deputatului PNL au fost făcute de la tribuna Parlamentului.

Prim-ministrul Victor Ponta a venit luni în Parlament, unde a prezentat pachetul de măsuri în domeniul energiei, în cadrul unei dezbateri pe teme economice. Printre altele, Victor Ponta a declarat că Guvernul doreşte ca reducerea contribuţiilor sociale cu 5% la angajator şi neimpozitarea profitului reinvestit să poată fi implementate începând cu al doilea semestru din 2014, dar că măsurile depind de încasările la buget şi de poziţia finanţatorilor externi.

În ciuda faptului că liberalii au mimat întotdeauna interesul pentru reducerea CAS-ului, tema cu pricina pare că l-a plictisit teribil pe deputatul PNL Ludovic Orban. După aproape doi ani de zile în care Orban nu a avut nicio intervenţie în plenul Camerei Deputaţilor, acesta a catadicsit să vină la microfon, doar pentru a-l ataca pe Victor Ponta şi pentru a se război cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Deşi măsurile despre care premierul a vorbit în plenul Camerei Deputaţilor reprezintă un interes special pentru electoratul PNL, Ludovic Orban a considerat că şeful Executivului “a bătut câmpii”, certându-l totodată pe Valeriu Zgonea pentru că nu i-a oprit microfonul mai devreme prim-ministrului.

“Dle preşedinte Zgonea, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor aveaţi obligaţia de a-l întrerupe pe Victor Ponta, nu e aici pentru a vorbi vrute şi nevrute şi a bate câmpii pe alte teme, decât pe temele pe care a fost chemat să vorbească”, a spus impertinent Ludovic Orban.

În cele din urmă, cel căruia i s-a închis microfonul a fost chiar Ludovic Orban. Transformând scena Parlamentului într-un circ şi refuzând să coboare de la tribună, Valeriu Zgonea i-a tăiat în cele din urmă microfonul liberalului.

“Dacă credeţi că sunteţi fotogenic la televizor nu câştigaţi nimic”, i-a mai spus preşedintele Camerei lui Orban.

Spectacolul penibil oferit de Ludovic Orban se înscrie în seria unor alte evenimente gălăgioase şi groteşti din Parlamentul României, care au avut ca protagonişti personaje precum Mihail Neamţu sau Vadim Tudor.

Fiind vorba de Ludovic Orban, reprezentaţia oferită de acesta luni este maximul pe care acesta poate să-l dea. Cu toate că activează în politică de mai bine de două decenii, Orban nu se poate mândri cu prea multe realizări, cariera sa fiind încununată de un ruşinos mandat ca ministru al Transporturilor.

Nu ştim cât de bine cântă la chitară, însă atunci când vine vorba de a face politică, Ludovic Orban cântă cu siguranță după ureche.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mar, 2014
anna
orban
Nu inteleg cine il voteaza mereu pe acest Ludovic,despre care si copiii stiu ca e alcoolic,deci incapabil de judecati logice.Il face de ras pe frate-sau ,care are de pierdut masiv prin aceasta inrudire.
25 mar, 2014
Horia Nabot
Vehemența principială a lui L.Orban, vs. V. (i)Zgonea cenzor suburban
Metodele pumnului în gură din păcate nu-s parlamentare, dar sunt la sigur - perdante ...
25 mar, 2014
goPontaNemaPresident
Sultanescu+Palada:Ordin de zi pe UM.Obiectiv
nici un articol fara atac la liberalii cei rai...
"Nu ştim cât de bine cântă la chitară, însă atunci când vine vorba de a face politică, Ludovic Orban cântă cu siguranță după ureche"
mai gaga,la tribuna parlamentului se pot face declaratii politice..
sunt acoperiti de imunitate,doar acolo...
daca esti suparat ca au fost jigniti Ponta si Zgonea..si n-ai ce face,mai scrie un articol...sau plangi putin...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ