UIMITOR! Ce se întâmplă dacă îţi pui PEPENE ROŞU pe faţă!

| 11 aug, 2014

Lapte, ciocolată sau miere sunt doar câteva dintre ingredientele pe care specialiştii în cosmetică le propun pentru a fi folosite pentru a avea un ten deosebit de frumos. Că tot e fructul sezonului, specialiştii recomandă măştile cu pepene roşu pentru ten.

Cum ne ajuta pepenele rosu sa avem o piele fina si stralucitoare: contine apa in proportie de 90% asta inseamna ca pepenele rosu hidrateaza tenul, stimuleaza productia de colagen si confera fermitate pielii; acizii din pepene au proprietati exfoliante; are efect diuretic si curata corpul de toxine, lasand pielea luminoasa, scrie andreeraicu.ro.

Ce măşti putem face cu pepenele roşu

1. Masca cu pepene rosu si miere pentru ten uscat. Amesteca o lingura de suc de pepene rosu cu o lingura de miere si aplica masca pe fata. Las-o sa actioneze cam 15-20 de minute, iar apoi indeparteaz-o cu apa calduta. In acest caz, mierea va actiona ca un agent natural de umezire si va ajuta pepenele sa hidrateze in profunzime derma.

Citeşte şi: Cum să alegi cel mai bun pepene fără să-i faci capac


2. Masca cu pepene rosu si menta pentru pori mariti. Ai nevoie de o ceasca de pepene rosu maruntit si cateva frunze de menta. Pune ingredientele intr-un blender si mixeaza-le pana obtii o pasta. Congeleaza compozitia intr-un recipient special pentru gheata si dupa ce a inghetat, maseaza-ti fata cu un cub cu pepene si menta. Acesta va avea un efect racoritor asupra pielii, iar porii se vor miscora.

Citeşte şi: Şi-a pus CIOCOLATĂ pe faţă dar NU se aştepta la acest efect. Ce s-a întâmplat cu pielea


3. Masca cu pepene rosu si avocado pentru riduri fine. Combina o lingura de suc de pepene rosu cu o lingura de avocado maruntit. Aplica masca si las-o in jur de 20 de minute, dupa care indeparteaz-o cu apa calda. Vitamina C din pepene actioneaza ca un antioxidant si protejeaza pielea de actiunea radicalilor liberi, ii confera fermitate si o revitalizeaza.

4. Masca cu pepene rosu si iaurt pentru piele terna. Amesteca o ceasca de pepene maruntit cu o lingura de iaurt. Aplica masca pe fata si dupa 10 minute, clateste cu apa calduta. Licopenul si vitamina A din pepene ajuta pielea sa-si recapete stralucirea naturala.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ