ULEIUL minune care te scapă de RĂCEALĂ

| 16 oct, 13:03

Odată cu sezonul rece, există riscul apariției infecțiilor respiratorii, a răcelilor și a gripei. În cazul în care te confrunți deja cu una din aceste neplăceri, iată cu ce poți să-i vii de hac!

Uleiul de mentă este un ulei versatil, aromat, cu spectru larg de utilizare, inclusiv dureri musculare, de cap și probleme digestive. Ingredientul principal a uleiului de mentă este mentolul, însă conține și alte subsbtanțe benefice, cum sunt vitaminele A și C, minerale și acizi grași.

Recomandat în tratarea problemelor respiratorii

Oamenii de știință din Israel au analizat recent efectele clinice ale uleiurilor esențiale aromate la pacienții cu infecții ale tractului respirator. Aceștia au ajuns la concluzia că aplicarea prin pulverizare a uleiurilor esențiale aromate, inclusiv cel de mentă, aduce ameliorare imediată și semnificativă în afecțiunile respiratorii.

Are acțiune expectorantă

Pentru că are acțiune expectorantă, uleiul de menta ajută în ameliorarea simptomelor clare de congestie a tractului respirator, care sunt cauzate de alergii, astm, frig, gripă, bronsita. Din acest motiv, uleiul de mentă este un ingredient în balsamurile terapeutice, care se utilizează prin fricționare pe piept.

Poate fi administrat pe cale orală

Uleiul de mentă poate fi administrat și pe cale orală. Pentru că este bogat în minerale (fosfor, magneziu, potasiu și calciu), uleiul de mentă, administrat pe cale orală, poate ajuta în compensarea acestor deficiențe nutritive. Prin urmare, întărește sistemul imunitar, pentru a face mai bine față alergiilor sau infecțiilor microbiene, inclusiv cele care atacă tractul respirator.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 oct, 14:21
dan
oferta
Oferta serioasa de lucru la domiciliu! Din multitudinea de oferte, aici aveti certitudinea ca totul e extrem de serios. Va asiguram contract de comision, transparenta si instruire pas cu pas, in asa fel incat dvs sa va desfasurati in cele mai bune conditii activitatea si sa castigati bani. Insistam ca numai persoanele foarte serioase sa solicite detalii la adresa de email: [email protected]
24 ian, 14:17
Mari
Doresc amănunte.
Doresc amanunte.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ