Vasile Blaga, avertisment pentru senatorii PNL care au lipsit de la votul în cazul Șova: Va trebui să luăm măsuri

| 03 iun, 11:57

Senatul a respins marţi cererea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a lui Dan Şova. Senatorul Dan Șova a scăpat, marți, cu ajutorul colegilor, de cererea DNA de încuviințare a reținerii și arestării preventive.

La acest “act de binefacere” au contribuit și 11 liberali, prin neprezentare: Antonescu Crin, Boagiu Anca, Bodea Cristian Petru, Chiru Gigi Cristian, Dumitrescu Iulian, Popa Mihaela, Popescu Corneliu, Popescu Dumitru Dian, Mihai Neagu, Grigoras Viorel, Florian Daniel Cristian.

În acest context, copreședintele PNL, Vasile Blaga, anunță că va exista o discuție extrem de serioasă în interiorul partidului, punctând că cei care au lipsit de la vot, cu excepția Ancăi Boagiu, nu aveau niciun motiv să absenteze și vor trebui să dea explicații.

„Nu există nici un motiv, exceptând-o pe doamna Boagiu, care este la reuniunea Partidului Popular European extrem de importantă de la Oslo, unde Partidul Naţional Liberal a fost primit cu drepturi depline în PPE ca succesor al Partidului Democrat Liberal şi este cu domnul europarlamentar Buşoi la Oslo, în rest nu există nici un fel de motivare şi lucrul ăsta îl vom discuta foarte serios faţă de absenţa colegilor noştri.

Dar pe de altă parte, să lăsăm ipocrizia la o parte, nu noi am votat împotriva cererii DNA-ului, noi toţi am votat la vedere pentru susţinerea cererii DNA-ului şi alături de noi au mai fost şi alţi parlamentari ieri, de la 53 până la urmă s-a ajuns la 66 de voturi”, a precizat Vasile Blaga într-un interviu pentru RFI.

De asemenea, Blaga este de părere că vor trebui luate măsuri împotriva celor 10 senatori absențid e la votul de marți. 

„Întotdeauna o să discutăm lucrurile astea în interiorul partidului şi eu cred că va trebui să luăm măsuri, pentru că astfel de voturi, cum este şi cel pentru moţiunea de cenzură pe care o vom depune sunt extrem de importante în economia politică. Nu văd ce ar fi avut ei mai important de făcut decât să nu fie în plenul Senatului”, a mai spus liderul PNL.

Citeşte şi: Tăriceanu: PNL a devenit un partid bolșevic, care apreciază foarte mult cătușele

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ