Tăriceanu: PNL a devenit un partid bolșevic, care apreciază foarte mult cătușele

| 02 iun, 21:00

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marți că PNL a devenit "un partid bolșevic", pentru care "drepturile și libertățile individuale nu valorează mare lucru".

Întrebat despre intenția liberalilor de a contesta la CCR procedura adoptată de Senat în cazul Șova, Tăriceanu a spus: "Este dreptul parlamentarilor de a face contestație la CCR dacă consideră, dar pentru mine astăzi a fost o experiență interesantă pentru că, fiind în sală, am văzut un pic mai bine care este configurația Senatului și a opiniilor, mai ales. Și aici, din păcate, sunt în fața unei constatări amare, triste. PNL a devenit un partid bolșevic, pentru care drepturile și libertățile individuale nu valorează mare lucru, dar în schimb văd că apreciază foarte mult cătușele".

El a precizat că votul Senatului nu se interpretează.

"Votul nu se interpretează. Este un vot pe care Senatul l-a dat cu majoritatea membrilor prezenți prin care cererea de încuviințare a reținerii și arestării nu a fost aprobată", a afirmat Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ